Mir sinn complet.
Dir kënnt iech op Waardelëscht androen oder
iwwer Telefon nofroen ob rëm Plaze fräi gi sinn.
Merci
Tel: 621 648 028 (18h-20h)

Kulinarischen Trëppeltour 2025

  1. Statioun

Eng Tas Kaffi a Mëtschen

Café et viennoiseries

  1. Statioun

Eng Feierstengs- an eng Kachkéisschmier,  

dobäi eng spruddeleg Erfrëschung vun der Musel

vegetaresche Menu: Eng Kachkéisschmier an dobäi en beluechten Sandwich

Une tartine au paleron de bœuf et une à la cancoillotte,

accompagnées d’un verre de pétillant de la Moselle

menu végétarien: Une tartine à la cancoillotte et un sandwich garni

  1. Statioun

Eng hausmaacher Bouneschlupp,

dobäi e Patt wäisse Bio-Wäin vun der Musel

Soupe aux haricots verts, accompagnée d’un verre de vin blan de la Moselle

  1. Statioun

Eng Variatioun vun der saumonnéierter Our-Frell

Oder

E pochéiert Ee op Bettseecheschszalot,

dobäi een Gin Tonic

Une variaton de truite saumonnée de l’Our

Ou

Un oeuf poché sur salade de pissenlits,

accompagné d’un Gin Tonic

  1. Statioun

Zwou Wäinzoossisse mat Moschterzooss, Kniddelen a Kompott,

dobäi e Patt Héiltzer Béier

vegetaresche Menu: zwee hausmaacher Veggie-Patties mat Moschterzooss, Kniddelen a Kompott

Deux saucisses au vin blanc, sauce moutarde, quenelles de blé et compote de pomme, accompagnées d’un verre de bière de Holtz

Menu végétarien: deux boulets végétaux faits maison, sauce à la moutarde, quenelles de blé et compote de pomme

  1. Statioun

E Bieresorbet mat Schuss

Un sorbet à la poire, arrosé à souhait

  1. Statioun

E lëtzebuerger Kéisteller,

dobäi e Patt

Une assiette de fromages luxembourgeois,

Accompagnée d’un verre au choix

  1. Statioun

E Glas Rubbarbstaart an eng Tas Kaffi

Un verre de tarte à la rhubarbe et une tasse de café